Over ons

Textielzeefdrukkerij Vector is sinds 1990 gevestigd in de Amsterdamse Jordaan. Wij zijn de enige nog in de binnenstad gevestigde drukkerij van deze orde. Eigenaar Marco Zonneveldt is als medeoprichter vanaf het allereerste begin betrokken geweest bij de dagelijkse gang van zaken in onze drukkerij en neemt nog een groot deel van het drukwerk voor zijn rekening. Hij wordt daarin bijgestaan door Dario Hoepel. Collega Liesbeth van Schellen is de spil op kantoor en de belangrijkste contactpersoon voor u als klant.

Vector heeft bijna 30 jaar ervaring in het bedrukken van T-shirts, sweaters, poloshirts en ander textiel. Wij doen dat met een grote liefde voor ons vak, wat zich niet alleen uit in een hoge drukwerkkwaliteit, maar ook in een persoonlijke benadering en een snelle service. Tot onze vaste klantenkring behoren bekende Amsterdamse horecagelegenheden, studentenverenigingen, culturele instellingen, kledingmerken en sportclubs. Of het nu om bedrijfs-, sport- of gelegenheidskleding gaat, uw logo of ontwerp wordt door ons met uiterste precisie op het door u uitgekozen textiel gedrukt. Daarbij maken wij gebruik van een volautomatische zeefdrukmachine van de firma Walz, die bedrukkingen tot 10 kleuren in grote oplages mogelijk maakt.

Bent u een particulier en heeft u kleinschalige wensen? Wij bespreken deze graag met u en geven u daarbij vrijblijvend een passend advies. Kleine oplages (minimaal 10 stuks) worden door ons met de hand gedrukt.

Vector is leverancier van kwaliteitstextiel van ‘premium brands’ als Stanley/Stella, Continental, Gildan, Stedman en Earth Positive.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel ons op 020-6235510.